Культура | Николаев, 7 Мая, 2019

9 травня миколаївців запрошують на культурно-мистецьку акцію "Миру – бути!"

Свежие новости: 9 травня миколаївців запрошують на культурно-мистецьку акцію

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини міської ради, Міський методичний центр клубної роботи запрошують городян та гостей міста відзначити День пам’яті та примирення і 74-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні усією миколаївською родиною в Каштановому сквері по вул. Соборній.

О 10:00 розпочнуть свою роботу тематичні локації біля Каштанового скверу. Усі бажаючі зможуть долучитися до інтерактивного “Уроку миру” просто неба, а також завітати на інформаційно – просвітницькі та пізнавальні майданчики бібліотек і музеїв міста.

О 15:00 на городян чекає гала-концерт “Салюти миру” та церемонія нагородження переможців Відкритого міського конкурсу героїко-патріотичної пісні і танцю. Вокальні та хореографічні концертні номери патріотичної тематики, емоційно-чуттєві виступи та захоплюючі постановки подарують гостям яскравого дійства справжнє свято, весняний настрій і незабутні позитивні емоції.

Вінцем святкового заходу стане концертна програма Миколаївської обласної філармонії, що розпочнеться о 18:00.

Долучайтеся до свята, сповненого теплих посмішок, справжніх емоцій та безмежної поваги до Героїв усіх поколінь!

 

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости