Политика | Вознесенск, 3 Августа, 2018

Активний мешканець Вознесенська звернувся до мера з ініціативою встановлення у школі астрономічної конструкції

Свежие новости: Активний мешканець Вознесенська звернувся до мера з ініціативою встановлення у школі астрономічної конструкції

2 серпня міський голова Віталій Луков провів черговий офіційний прийом громадян, під час якого було розглянуто 12 звернень від вознесенців.

Активний мешканець міста звернувся до міського голови з ініціативою встановити в одній із шкіл астрономічну конструкцію з сонячним годинником, яка б слугувала всім бажаючим ще й цікавим місцем відпочинку. На цю пропозицію Віталій Луков відгукнувся з захопленням, надавши вказівку профільному заступнику посприяти заявнику в реалізації вищевказаного «космічного» задуму.

Група мешканців однієї з вулиць міста звернулася з проханням проаналізувати стан дорожнього покриття, а також виправити нахил спуску дороги, що проходить по їхній вулиці. Проблема полягає в тому, що зливна вода йде у двори людей. Міський голова надав вказівку своєму профільному заступнику зробити усе можливе, щоб допомогти містянам.

Інші звернення стосувались конфліктів із родиною, благоустрою в місті, творчості містян, їх громадської активності тощо.

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты