Политика | Николаев, 23 Апреля, 2018

Андрій Вадатурський приєднався до депутатського об’єднання «За дороги»

Свежие новости: Андрій Вадатурський приєднався до депутатського об’єднання «За дороги»

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат України Андрій Вадатурський.

Приєднався до новоствореного в Раді міжфракційного депутатського об’єднання «За дороги»

Спитаєте, що це дасть? Сподіваюся на додаткову можливість дієво впливати на позитивні зміни в дорожньому господарстві.

Від початку депутатської діяльності тема розтрощених українських доріг стала для мене чи не найголовнішою у роботі:

☑️десятки скерованих листів/звернень, в тому числі до правоохоронців з приводу викритих схем під час проведення тендерів і безпосередньо робіт; ☑️петиція до Президента @Петра Порошенка відносно ремонту траси Н-11, що набрала 26! тисяч підписів; 

☑️відкрита позиція з приводу необхідності вирішення кадрового питання, як одної з ключових проблем, гальмуючих результативну роботу і викорінення корупції в галузі.

Серед результатів проведеної роботи – створення на законодавчому рівні Державного дорожнього фонду, що дало в першу чергу регіонам змогу отримати цільове фінансування робіт на автошляхах. Наприклад, в розрізі Миколаївської області мова йде про 287 мільйонів гривен тільки на місцеві дороги між районами, селами, що не бачили ремонту десятки років!

Потроху ремонтується і траса Н-11. Так, і я незадоволений темпами робіт та відношенням до проблеми у вищих міністерських кабінетах виконавчої влади. Так, продовжуємо сигналізувати з приводу порушень, які мають місце. Так, незмінною залишається відсутність адекватної реакції правоохоронців щодо викритих схем! З цього приводу, до речі, готуємо розширену публікацію і не знімаємо питання з «порядку денного». Тримаємо на контролі!

А бачачи відношення людей у тих же соцопитуваннях, що показують проблему бездоріжжя на першому місці – намагаюся використовувати всі можливі законні механізми для її вирішення. І якщо нове об’єднання дозволить ще на крок наблизити країну до позитивного результату – чому б і ні?!

Дякую керівнику об’єднання Serhiy Rudyk за ініціативу та сподіваюся на плідну співпрацю.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости