Политика | Южноукраинск, 17 Марта, 2017

Арбузинський міськрайонний відділ з питань пробації повідомляє

Свежие новости: Арбузинський міськрайонний відділ з питань пробації повідомляє

14 березня особовий склад Арбузинського міськрайонного відділу з питань пробації Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України з метою профілактики дитячої злочинності взяв участь у загальношкільних батьківських зборах на паралелях 5-6 класів Южноукраїнської ЗОШ№4. Інспектори провели бесіду із батьками щодо особливостей кримінальної відповідальності неповнолітніх. обговорювались психологічних особливості підліткового віку та їхній вплив на протиправну діяльність, зв'язок соціокультурного оточення та правосвідомості школярів. Також батькам було роз’яснено особливості кримінальних покарань неповнолітніх та порядок їх відбуття.

У рамках співпраці з Сектором ювенальної превенції Первомайського відділу поліції, Южноукраїнським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Службою у справах дітей та з метою профілактики повторним кримінальним правопорушенням серед неповнолітніх протягом лютого комісійно були відвідані за місцем проживання та навчання неповнолітні, які перебувають на обліку Арбузинського міськрайонного відділу з питань пробації як засудженні до покарань не пов’язаних із позбавленням волі. Під час відвідування з неповнолітніми та їхніми батьками проведено бесіди, спрямовані на запобігання кримінальним правопорушенням, професійне самовизначення та адаптацію у соціумі. Комісійні відвідування підоблікових неповнолітніх заплановані надалі на квітень.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты