Общество | Вознесенск, 18 Мая, 2017

БЕЗРОБІТНИМ ВОЗНЕСЕНСЬКОГО МРЦЗ ПРЕЗЕНТУВАЛИ МОЖЛИВІСТЬ НАВЧАННЯ НА ПРОФЕСІЮ «ШВАЧКА»

Свежие новости: БЕЗРОБІТНИМ ВОЗНЕСЕНСЬКОГО МРЦЗ ПРЕЗЕНТУВАЛИ МОЖЛИВІСТЬ НАВЧАННЯ НА ПРОФЕСІЮ «ШВАЧКА»

Система професійного навчання безробітних є одним із ВАЖЛИВИХ ЗАСОБІВ сприяння ефективній зайнятості в нашій країні З метоюорієнтування шукачів роботи на здобуття актуальної на ринку праці професії «швачка», зокрема в Одеському центрі професійно-технічної освіти, 16 травня у приміщенні Вознесенського МРЦЗ  відбувся семінар  «Презентація послуг з професійного навчання». В заході також взяла участь завідуюча виробництвом Вознесенської філії ТОВ "Торгова компанія "Грегорі Арбер" – Алла Лєбєдєва, яка презентувала присутнім можливість післядипломного працевлаштування на даному підприємстві. Грегорі арбер – це сучасне, модернізоване підприємство, яке займається пошиттям трикотажного одягу. «Ми гарантуємо офіційне працевлаштування та повний соціальний пакет для кожного нашого робітника», - підкреслила Алла Миколаївна.

Інна Гаврилова, начальник відділу активної підтримки безробітних Вознесенського МРЦЗ розповіла нагадала запрошеним учасникам заходу про існування в Україні одинадцяти центрів професійно-технічної освіти ДСЗ, які  створені для навчання незайнятого населення. Ці установа дають можливість отримати необхідні знання і вміння, щоб здобути робітничу професію, яка на сьогоднішній день має попит на ринку праці, і тим самим задовольнити вимоги роботодавців. Особливу увагу присутніх  було зосереджено на Одеському центрі профтехнічної освіти, адже саме там переважно навчаються безробітні з Вознесенського району так як це зручно для жителів південного регіону. Учасники заходу переглянули відеоролик, що детально розповідає та показує умови здобуття професії та підвищення кваліфікації. Особливу увагу зосередили на відкритті 18 травня групи за напрямком «швачка», навчання триватиме 5 місяців

Наприкінці зустрічі  присутні отримали роздатковий інформаційний матеріал – тематичні листівки та буклети: «Центри професійно-технічної освіти державної служби!», «Орієнтуємо на самозайнятість», «Інформація для безробітних, які направляються на професійну підготовку»  а також запрошення на навчання та подальше працевлаштування. Двох осіб зацікавила дана пропозиція, тож проводиться робота в напрямку їх подальшого навчання.

Працівники Вознесенського міськрайонного центру зайнятості постійно проводять роботу по розширенню можливостей працевлаштування безробітних усіма засобами, якими володіє служба зайнятості, в тому числі з використанням навчання у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, адже навчання - це правильне рішення на шляху успішного працевлаштування. Важливо усвідомлювати це, як і той факт, що «Вчитися - ніколи не пізно»!

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости