Политика | 11 Февраля, 2019

Блогер показав, скільки реально людей прийшло на мітинг Тимошенко в Києві – відео

Свежие новости: Блогер показав, скільки реально людей прийшло на мітинг Тимошенко в Києві – відео

Блогер Денис П'ятигорець показав, як виглядає мітинг на підтримку Юлії Тимошенко 9 лютого 2019 року у Києві з висоти пташиного польоту і скільки людей реально на нього прийшли. Відео він зняв на Контрактовій площі з оглядового колеса і опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Як відомо, прихильники кандидата в президенти Тимошенко не раз заявляли, що вона збирає щораз тисячі людей. П'ятигорець у Facebook написав: "Піарники Юлії Володимиріни побачили на мітингу за її участі (9 лютого – ред.) в Києві 10000 людей".

Натомість на відео, що його опублікував блогер, він каже і показує, що на мітингу присутні кілька сотень людей, багато хто з них не слухали Тимошенко, а походжали на площі біля сцени. 

"Щоб потім не говорили, що фотошоп і відео зроблено за годину до виступу або після нього. На відео можна подивитися скільки фактично людей знаходиться на площі", – показав Пятигорец кадри.

"Якщо фотографувати десь збоку зі сцени от тільки те скупчення, що біля самої сцени, то дійсно круто виглядає, ніби там тисячі людей. А якщо дивитися зверху, то воно трохи сумніше", – констатував блогер.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты