Экономика | Николаев, 22 Января, 2018

Будівництво нового комплексу компанії «НІБУЛОН» збільшить частку річкових перевезень

Свежие новости: Будівництво нового комплексу компанії «НІБУЛОН» збільшить частку річкових перевезень Будівництво нового комплексу компанії «НІБУЛОН» збільшить частку річкових перевезень

У Миколаєві триває масштабне будівництво комплексу з перевалки зернових та олійних культур у складі перевантажувального термінала ємністю близько 43 тис. тонн, розпочате в листопаді 2017 року за підтримки Міжнародної фінансової корпорації.

Про це повідомляє прец-центр компанії «НІБУЛОН».

Завершення будівництва елеваторного комплексу на території перевантажувального термінала компанії у Миколаєві заплановане на середину лютого, а реконструкція вантажного причалу –  до 1 березня 2018 року.

Сьогодні на будівельному майданчику компанії «НІБУЛОН» вже встановлено мости від восьмої норії до робочої вежі над ємностями 16-17. Завершено підняття вгору перших ємностей (15-16). І саме в ці дні  будівельники заливають стіни та днище нижньої галереї (ємності 18 та 19).

Важлива особливість цього будівництва – роботи виконуються в умовах діючого підприємства. Тому на будмайданчику працює унікальне обладнання – 90-тонний підйомний кран (до цього на попередніх будівництвах компанія використовувала 40-тонні крани).

Це будівництво не обходиться і без власних рекордів. Лише за добу будівельники залили 500 м куб. бетону причальної плити секції № 10.Нагадаємо, що в результаті виконання робіт довжина вантажного причалу буде збільшена до 222 м. Завдяки цьому загальна довжина причального фронту на перевантажувальному терміналі становитиме майже 800 м, що дасть можливість одночасно приймати до п’яти суден. 

Робота нового перевантажувального комплексу у Миколаєві дозволить підвищити ефективність збудованого на власному суднобудівному підприємстві флоту компанії, який після завершення будівництва елеваторного комплексу і причалу використовуватиметься виключно як транспорт для перевезення сільськогосподарської продукції та інших вантажів, а не як ємності для зберігання на воді.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты