Экономика | 7 Июля, 2017

Ціни на продукти зростуть на 50 відсотків

Свежие новости: Ціни на продукти зростуть на 50 відсотків

Ціни на продукти в Україні зростуть цієї осені на 20-50 відсотків. Це пов’язано зі скасуванням регулювання цін державою на продукти харчування. Таку думку в коментарі УНН висловив голова Асоціації торгових мереж Олексій Дорошенко.

«Регулювання цін на продукти це лише запобіжник, який був і якого ми вже не маємо. Тепер просто будуть спекулятивні речі і ми зможемо побачити їх уже у вересні. Зараз ціни зростають, але ми не бачимо великих стрибків. А от якраз у вересні вони зазвичай відбуваються. І ми побачимо підвищення цін не на 5-10 відсотків, а відсотків на 20-50», – сказав експерт.

При цьому зазначивши, що в Європі також є коливання цін, але воно на рівні 1-3 відсотків. Також на підвищення цін на продукти може вплинути поганий цьогорічний урожай. Експерти зазначають, що через погані погодні умови Україна вже втратила до 20 відсотків урожаю.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости