Общество | Вознесенск, 14 Декабря, 2017

ДАБІ на Миколаївщині оштрафувала замовника та підрядника за самочинне будівництво

Свежие новости: ДАБІ на Миколаївщині оштрафувала замовника та підрядника за самочинне будівництво

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Миколаївській області проведено позапланову перевірку на об’єкті «Реконструкція під’їзної колії гілки» за адресою: вул. Степова, 68, смт. Олександрівка, Вознесенський р., Миколаївська область». 

За результатами, Управлінням встановлено виконання будівельних робіт підрядником ТОВ «Управління механізованих робіт», замовником яких є ТОВ «Вознесенський гранітно-щебеневий завод» без дозвільних документів та без проектної документації.

Також встановлено незабезпечення ТОВ «Вознесенський гранітно-щебеневий завод» технічного та авторського нагляду за будівництвом об’єкта архітектури.

За результатами перевірки Управлінням накладені штрафні санкції на порушників містобудівного законодавства – замовника будівництва оштрафовано на 800 140 тис. грн, а підрядника на 648 580 тис. грн.

 

Джерело: dabi.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости