Политика | Южноукраинск, 4 Октября, 2018

Демонтаж МАФів і звіт аудиторів - відбулася 42 сесія Южноукраїнської міської ради

Свежие новости: Демонтаж МАФів і звіт аудиторів - відбулася 42 сесія Южноукраїнської міської ради

Сьогодні, 4 жовтня, відбулася 42 сесія Южноукраїнської міської ради сьомого скликання. На порядок денний було винесено 63 питання.

На пленарне засідання прийшли підприємці - власники тимчасових споруд на проспекті Незалежності, які двома проектами рішень пропонувалося демонтувати. Попри протести торговців, більшість депутатів проголосувала «за».

Окрім цього на сесії було прийнято важливе рішення про створення відділення нефрології та діалізу у структурі комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня». Тепер 12 хворих южноукраїнців матимуть змогу отримувати лікування без виїздів до Вознесенська. Фірма-інвестор зобов’язується безкоштовно надати необхідне обладнання на суму в 10 млн. грн.

Також на пленарному засіданні міська рада заслухала звіти аудиторів і наглядової ради КП ТВКГ. Згідно з доповідями основною причиною збитковості підприємства є необліковані втрати води і тепла. Аудитори запевнили, що навіть процедура банкрутства не допоможе, оскільки новостворене КП, яке отримає у спадок мережі, щомісяця нестиме збитки приблизно 2 млн. грн.

Наприкінці сесії для її продовження забракло кворуму, тому головуюча оголосила про перерву до 18 жовтня.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости