Общество | Южноукраинск, 22 Декабря, 2017

День Святого Миколая у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей

Свежие новости: День Святого Миколая у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей

19 грудня на День Святого Миколая розпочався цикл зимових свят у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради.

Про це повідомила служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради.

На свято до діточок завітало багато гостей із найрізноманітнішими подарунками. Діти в свою чергу підготували театралізовану виставу про Святого Миколая – декламували вірші, співали пісні, зверталися до Миколая у своїх молитвах, проганяли лиходія-чорта та вітали ангелят. Найемоційнішим номером був танець бойового гопаку, який дітки-вихованці разом зі своїми наставниками-козаками підготували спеціально до цього свята. Вже протягом декількох місяців діти активно займалися цим видом бойового мистецтва та з радістю продемонстрували свої здібності на святі.

Дітей та працівників закладу вітало чимало значних людей нашого міста, які є небайдужими до долі вихованців - це і представники  Южноукраїнської міської ради, і депутати Южноукраїнської міської ради, і  працівники профсоюзної організації атомної електростанції та представники багатьох відділів та цехів ЮУ АЕС, і представники державних і приватних організацій нашого міста, працівники найрізноманітніших структурних підрозділів м. Южноукраїнськ, представники всіх релігійних конфесій та просто небайдужі мешканці міста, які хотіли в цей святковий день подарувати дітям радість.

У день Святого Миколая діти отримали чимало різноманітних і вкрай необхідних подарунків.

 

 

Завітав у Центр і сам Святий Миколай, адже протягом року дітки були вихованими і чемними. Ще зранку під подушками на всіх без винятку вихованців чекали солодощі та іграшки, а на святковому заході Миколай вже особисто обдаровував діточок прекрасними подарунками.

День Святого Миколая видався дуже яскравим, веселим, щедрим на дарунки та позитивні емоції. Всі дорослі, без винятку, намагалися створити для дітей в цей день справжню казку. І це вдалося!

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости