Политика | Южноукраинск, 3 Марта, 2018

Депутат Черьомухіна ввійде до складу комісії по управлінню комунальної власності

Свежие новости: Депутат Черьомухіна ввійде до складу комісії по управлінню комунальної власності Депутат Черьомухіна ввійде до складу комісії по управлінню комунальної власності

Про це стало відомо журналістам видання «Маю право» з офіційного сайту Южноукаїнської міської ради. На ньому розміщено проект рішення міської ради про зміни у складі постійних депутатських комісій.

Як вбачається з проекту рішення пропонується вивести зі складу комісії по управлінню комунальної власності Людмилу Потапову та ввести до її складу Наталю Черьомухіну.

Дану комісію очолює Ерік Григорян, який займає принципову позицію з певних питань, зокрема щодо недопущення приватизації комунальних приміщень їх орендарями за низькою ціною.

Черьомухіна Н. та Потапова Л. були обрані до Южноукраїнської міської ради в 2015 році від партії «Опозиційний блок».

Тому не зовсім зрозумілими є причини, з яких вони вирішили «помінятися» комісіями. Адже «партійна пропорційність» в складі комісій дотримується і не зміниться після прийняття рішення. Так, Черьомухіна Н. вийде з комісії по законності , яку очолює Бабич В., та ввійде до складу комісії Григоряна Е.

У свою чергу, Потапова Л. замість комісії з управління комунальної власності ввійде до складу бюджетної комісії.

Але такі «перестановки» можна пов’язати і з бажанням Черьомухіної Н. мати більший вплив під час обговорення комісією питання приватизації магазину «Жемчужина», інтереси якого представляє Бірюков Ю. Останній в минулому, шостому, скликанні Южноукраїнської міської ради був обраний разом з Черьомухіною Н. від Партії Регіонів.

І зараз Бірюков Ю. через своїх колишніх однопартійців намагається вирішувати особисті питання.

Юрий Бирюков

Іншим проектом рішення пропонується замість Юлії Бутакової, яка склала свої депутатські повноваження, включити до бюджетної комісії Севастьянову Олену. А також вивести зі складу комісії з законності Руслана Клименка, яка подав заяву про припинення своїх депутатських повноважень.

 

Депутати проголосують за це на березневій сесії міської ради.

Цікавим є те, що на офіційному сайті міської влади розміщено інформацію щодо складу кожної з постійних комісій. Однак в складі бюджетної комісії прізвище Горностая С. зазначено двічі.

Чи так само двічі буде враховуватися його голос при голосуванні на засіданні комісії, можна буде дізнатися з протоколів засідання цієї комісії.

 

Читайте также: Депутат Григорян просит прокуратуру проверить законность «малой приватизации» в Южноукраинске

Регионалы продолжают «рулить» в Южноукраинске

«За «Жемчужину» - медяки!!!» - Южноукраинский депутат Григорян выступил против «дешёвой приватизации»

Южноукраинские депутаты против приватизации коммунальных помещений

 

 

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты