Политика | 24 Августа, 2018

Депутат Ерік Григорян привітав з Днем Незалежності України

Свежие новости: Депутат Ерік Григорян привітав з Днем Незалежності України

Депутат Южноукраїнської міської ради і помічник нардепа Андрія Вадатурського Ерік Григорян привітав усіх співгромадян з Днем Незалежності України.

На своїй сторінці у Facebook Ерік Юрійович закликав не забувати, якої ціною українцям мрія мати свою суверенну державу і висловив сподівання, що вже незабаром скінчиться війна і наші герої перестануть гинути на Сході.

Вiтаю всiх з нашим спiльним святом, святом всiх українцiв - Днeм Незалежностi!!! Кожен святкує цей день по-своєму. Хтось ще вчора вивiсив у себе державний прапор, хтось сьогоднi буде на Хрещатику дивитись на наших вояк i вiйськову технiку, i cподiватись, що вже завтра перестануть гинути нашi хлопцi на Сходi. Хтось обов’язково обдзвонить всю рiдню, щоб привiтати зi cвятом. Ну, звичайно ж, нiхто не вiдмiняв святкування з шашликами на природi. Але хто б i як не вiдзначав День Незалежності, кожен повинен пам’ятати, що це за день, i чого коштувало українцям довести свiту, що в нас є своя держава, i що ми вартi того, щоб жити своїм життям. Зараз ми доводимо це знову, цiною життiв... Доводимо свою незалежнicть. Тож всiм сили, мужностi наснаги, - поздоровив депутат.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости