Общество | Южноукраинск, 1 Сентября, 2017

Депутат Григорян презентував школам Южноукраїнська спортивнi м'ячi

Свежие новости: Депутат Григорян презентував школам Южноукраїнська спортивнi м'ячi

Сьогодні, першого вересня, розпочався новий навчальний рік для всіх навчальних закладів України. З нагоди Дня знань пройшли святкові лінійки і в школах Южноукраїнська, які прийняли цьогоріч 419 першокласників та 195 десятикласників.

Про це повідомляє кореспондент "Маю право".

Свій ювілейний день народження відзначають сьогодні Южноукраїнська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 (35 років) та Южноукраїнська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 (30 років).

«Вважаю, що ми повинні підтримувати інтерес дітей до активного заняття спортом. Та шкільний інвентар, в тому числі для різноманітних спортивних ігор, повинен сприяти підвищенню цього інтересу. Дітям повинно бути цікаво на уроках фізкультури, тому я обирав для них яскраві та якісні футбольні, баскетбольні та волейбольні м’ячі. Сподіваюсь, що уроки фізкультури будуть проходити для них захопливо та з користю для здоров’я», - прокоментував подарунки депутата Ерік Григорян.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости