Политика | Южноукраинск, 3 Октября, 2017

Депутат Григорян вимагає вiд полiції покарати тих, хто тисне на нього через мiсцевий сайт

Свежие новости: Депутат Григорян вимагає вiд полiції покарати тих, хто тисне на нього через мiсцевий сайт Депутат Григорян вимагає вiд полiції покарати тих, хто тисне на нього через мiсцевий сайт

Пicля публiкацїi на одному з мiсцевих сайтiв Южноукраїнська заяв пiдприємця про вимагання в нього грошей за продовження оренди готелю, депутат мiської ради звернувся до полiцiї. В своїй заявi вiн просить притягнути до вiдповiдальностi осiб, якi через дану публiкацiю намагаються вплинути на його депутатську дiяльнiсть.

Нагадаємо, Лобанов В., який орендує у громади Южноукраїнська примiщення по вул. Дружби народiв для розмiщення там готелю, звинуватив Григоряна Е. у погрозах та вимаганнi у нього грошей за продовження оренди. Цi звинувачення прозвучали через сайт, за яким стоїть депутат Южноукраїнської мiськради Горностай С. Вoни пов'язанi з винесенням на чергову сесiю Южноукраїнськоi мiської ради, яка повинна вiдбутися 5 жовтня, питання про припинення оренди Лобанова заради передачi житла атовцям.

В свою чергу депутат Григорян спростував цю iнформацiю, заявивши, що не є iнiцiатором цього питання, але пiдтримує його, щоб воїни АТО мали житло.

Бiльш того, Григорян Е. подав заяву до полiцii, щоб знайшли осiб, якi погрожували Лобанову та вимагали з нього грошi.

Одночасно депутат просить знайти та притягнути до вiдповiдальностi тих, хто стоїть за цiєю публiкацiєю, так як вважає, що цi особи тиснуть на нього. Про цих осiб вiн просить опитати самого Лобанова, який спiлкувався з ними.

Необхiднiсть перевiрки заяви депутата також пов'язана з погрозами, якi висловленi на його адресу вiдвiдувачами сайту.

Читайте також: Депутат Горностай снова проиграл суд по защите чести и достоинства

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости