Политика | Южноукраинск, 20 Августа, 2018

Депутат від «Опозиційного блоку» Черьомухіна оббрехала інваліда, звинувативши його у п’янстві на роботі

Свежие новости: Депутат від «Опозиційного блоку» Черьомухіна оббрехала інваліда, звинувативши його у п’янстві на роботі

У розпорядженні «Маю право» опинилася копія скарги працівника КП ТВКГ на дії депутата Южноукраїнської міської ради Наталі Черьомухіної. Так, зранку 22 червня представниця «Опозиційного блоку» у супроводі інших осіб, перевищивши повноваження, увірвалася до диспетчерської теплорозподільчого пункту №1.

Незваних гостей не зупинило попередження «Стороннім вхід заборонено» і вони нахабно пройшли до приміщення режимного об’єкта. Черьомухіна самовільно зайняла робоче місце диспетчера і без дозволу почала копирсатися в документах. Коли працівник висловив свої справедливі зауваження, нахабний депутат звинуватила його в перебуванні на чергуванні в нетверезому стані. Черьомухіна не полінувалася повідомити неправдиву інформацію керівництву підприємства.

Аби підтвердити свою тверезість, диспетчер був змушений пройти принизливу процедуру медичного огляду на стан алкогольного сп’яніння. Варто зазначити, що Черьомухіна особисто знайома з працівником ТВКГ і його родиною. Також вона знала, що безпідставно звинувачений нею диспетчер є інвалідом, адже у 2011 році отримав тяжку травму голови.

Медики підтвердили невинуватість співробітника ТРП, але на душі у нього залишився неприємний осад. Саме тому він звернувся до колег Наталі Черьомухіної, яка, між іншим, є членом комісії із законності, аби ті засудили її ганебну поведінку.

Читайте також: Депутат Южноукраїнської міської ради викрив змову КП ЖЕО, підприємця і екс-регіоналок, яка дозволяє збагачуватися на ремонтах ліфтів

Член депутатской комиссии по законности отказалась комментировать ситуацию по «Крытому рынку»

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты