Политика | Вознесенск, 3 Марта, 2018

Депутата від «Батьківщини» Кондратєнкова знімуть з посади голови депутатської комісії

Свежие новости: Депутата від «Батьківщини» Кондратєнкова знімуть з посади голови депутатської комісії Депутата від «Батьківщини» Кондратєнкова знімуть з посади голови депутатської комісії

До порядку денного чергової сесії Вознесенської міської ради, яка повинна відбутися 23 березня, включено питання внесення змін до складу постійних депутатських комісій.

Мова йде про постійну депутатську комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та зв’язків з громадськістю.

Про це стало відомо кореспондентам сайту «Маю право» з офіційного сайту Вознесенської міської ради, де оприлюднено відповідний проект рішення.

 

Проектом рішення пропонується зняти з посади голови цієї комісії Юрія Кондратєнкова, обраного до складу ради від політичної партії «ВО «Батьківщина» за неетичну поведінку.

Як вказується в пояснювальній записці до проекту рішення необхідність припинення повноважень Кондратєнкова Юрія, як голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та зв’язків з громадськістю викликана тим, що будучи обраним головою цієї комісії під час декількох чергових пленарних засідань сесії Вознесенської міської ради грубо порушував вимоги Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» та вимоги регламенту Вознесенської міської ради сьомого скликання, що для голови постійної комісії є не припустимим оскільки суперечить основним засадам та напрямкам роботи цієї комісії (робота щодо законності та правопорядку).

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости