Политика | Южноукраинск, 22 Декабря, 2018

Депутати Южноукраїнської міської ради попередили начальників управлінь про відповідальність за неявку на бюджетну сесію

Свежие новости: Депутати Южноукраїнської міської ради попередили начальників управлінь про відповідальність за неявку на бюджетну сесію

Сьогодні зранку напередодні бюджетної сесії у залі засідань виконкому відбулася зустріч депутатів Южноукраїнської міської ради з начальниками міських управлінь, які є розпорядниками коштів.

На зібранні була присутня і екс-секретар Людмила Дзюбенко, яка запропонувала нібито компроміс. На її думку, колеги повинні сьогодні проігнорувати 44-ту сесію, натомість продовживши 28 грудня роботу 42-ї сесії, яка, як вважає Дзюбенко не є закритою. Абсурдна пропозиція, яка вигідна лише їй і Горностаю, прогнозовано не знайшла підтримки. Депутат Євген Квасневський звинуватив Людмилу Петрівну у лицемірстві через те, що вчора вона звернулася до СБУ про начебто підготовку захоплення влади, а сьогодні закликає до міфічного компромісу.

Натомість розпорядників бюджетних коштів депутати більшості попередили про відповідальність через неявку на сьогоднішню сесію і зрив прийняття бюджету та інших важливих для громади рішень.

Лише начальник департаменту інфраструктури міського господарства Сергій Валюшок відкрито заявив, що не прийде на пленарне засідання, бо підтримує позицію Людмили Дзюбенко.

Сергій Валюшок

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты