Криминал | Николаев, 4 Января, 2019

ДФС попереджає про шахраїв! Як не стати жертвою аферистів у новорічні свята?

Свежие новости: ДФС попереджає про шахраїв! Як не стати жертвою аферистів у новорічні свята? Обережно шахраї! Як не стати жертвою аферистів у новорічні свята?

Головне управління ДФС у Миколаївській області попереджає платників податків, що у період новорічних свят на Миколаївщині поновилися факти шахрайських телефонних дзвінків ніби-то від імені посадових осіб Головного управління ДФС у Миколаївській області.

Аферисти через телефонні дзвінки та смс-повідомлення вимагають від суб’єктів господарювання перерахувати кошти на спеціально відкритий рахунок з метою «вирішення» проблемних питань.

Звертаємо увагу, що керівництво та працівники органів ДФС у Миколаївській області не звертаються до суб’єктів господарювання з подібними «вимогами» і «проханнями» та при виконанні функціональних повноважень чітко дотримуються вимог чинного законодавства України.

Громадяни, будьте пильними та обачними, уважно перевіряйте інформацію та не дозволяйте аферистам вводити себе в оману.

Про подібні випадки просимо негайно повідомляти чергову частину Головного управління ДФС у Миколаївській області за телефоном  50-18-41 та Головне управління національної поліції у Миколаївській області за телефоном 102.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости