Общество | Николаев, 26 Декабря, 2017

Діти загиблих воїнів АТО з Миколаївщини отримали подарунки від Святого Миколая та його помічників

Свежие новости: Діти загиблих воїнів АТО з Миколаївщини отримали подарунки від Святого Миколая та його помічників

Напередодні новорічних свят діти загиблих та безвісти знихлих воїнів АТО з Миколаївської області отримали омріяні подарунки. Так, близько 70 хлопців і дівчат віком від 1-го року і навіть до 20-ти отримали подарунки, про які написали у листах до Святого Миколая.

Організатори зазначають, що Миколаївська область єдина в Украні, яка реалізувала такий проект. Адже завдяки благодійній акції за підтримки Миколаївської ОДА всі діти загиблих учасників АТО отримали ті новорічні подарунки, про які вони мріяли. Кожен небайдужий миколаївець міг стати “помічником” Святого Миколая та здійснити мрії дітей наших героїв.

“Діти, ваші батьки, ваші родини - це Герої. Вони зробили багато. Вони віддали все, що є - своє життя. Давайте згадаємо їх хвилиною мовчання. Хай ця хвилина мовчання і тиші, яку ви багато разів чули з дитинства, запам’ятається вам назавжди. Бо це не просто хвилина тиші, це - вічність, в якій назавжди залишаться ваші батьки”, - звернувся до присутніх голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко.

Очільник області подякував волонтерам та всім тим, хто опікується долею родин загиблих учасників АТО.

“Влада не забуває наших Героїв. Цього року ми реалізували в області багато програм на підтримку військових та членів їхніх сімей. А наступного року в нас теж будуть подібні програми, завдяки яким діти військових зможуть відпочивати, буде можливість отримати і якісне навчання, і лікування... Все це передбачено бюджетом на 2018 рік. Та, на жаль, ми не повернемо вам найважливішого, і я за це вибачаюсь перед вами”, - сказав Олексій Савченко.

Джерело: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости