Общество | Николаев, 10 Января, 2018

До Миколаївської ОДА завітали колядники

Свежие новости: До Миколаївської ОДА завітали колядники

Привітати з Різдвом  колектив Миколаївської облдержадміністрації завітали вихованці зразкового художнього колективу «Фольклорний гурт «Барвінок» палацу творчості учнів.  Гарно вбрані хлопці й дівчата заспівали традиційні українські колядки та показали гумористичну сценку. 

Заступник голови Миколаївської ОДА Валентин Гайдаржи та керівник апарату облдержадміністрації Юрій Гранатуров подякували юнакам та дівчатам за дівчатам за чудовий виступ. «Впевнений, що з такими талантами в нашої країни є майбутнє. Миру вам, добра і здоров’я! », - звернувся до учасників творчого колективу Валентин Гайдаржи. 

За запальні колядки та теплі побажання учасники фольк-гурту отримали від колективу адміністрації солодкі подарунки. В свою чергу, представники керівництва ОДА зазначили, що підтримають ініціативи фольклорного гурту та допоможуть у вирішенні зазначених представниками палацу учнів проблем та потреб вихованців закладу. 

 

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости