Происшествия | Южноукраинск, 1 Марта, 2018

До уваги громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради!

Свежие новости: До уваги громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради!

Відповідно до Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради проводить інвентаризацію справ квартирного обліку та перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку.

Про це повідомляє Відділ квартирного обліку та приватизації Южноукраїнської міської ради.

В ході перереєстрації громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради та інвентаризації справ квартирного обліку, яка проходила з 31 жовтня до 31 грудня 2017 року,  виявлені  громадяни, які не підтверджують протягом тривалого часу підстави перебування на квартирному обліку. Згідно вимог чинного житлового законодавства вирішується питання про зняття таких громадян з квартирного обліку.

Громадська комісія з житлових питань при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради попередньо розглянула питання про виключення громадян із списків осіб, які користуються правом першочергового отримання житла і зняття з квартирного обліку.

Проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про зняття з квартирного обліку» зі списком осіб щодо яких розглядається питання про зняття з квартирного обліку розміщений на офіційному сайті міста Южноукраїнська (yu.mk.ua) в розділі "Нормативні акти".

За додатковою інформацією пропонуємо звертатися до відділу квартирного обліку та приватизації Южноукраїнської міської ради за адресою: м.Южноукраїнськ,  перший поверх адміністративної будівлі по бульвару Цвіточному, 9.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости