Общество | Южноукраинск, 13 Сентября, 2017

До уваги осіб з інвалідністю міста Южноукраїнська.

Свежие новости: До уваги осіб з інвалідністю міста Южноукраїнська.

27 вересня 2017 року о 9.00 ранку у приміщенні департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради буде працювати виїзна медико-технічна бригада Миколаївського державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства з обслуговування осіб з інвалідністю Миколаївської області.

Замовлення будуть прийматися від осіб з інвалідністю на протези кінцівок, ортези, ортопедичне взуття, корсети та бандажі. Для дітей до 18 років можна замовити ортези на нижні кінцівки (устілки) та корсети.

Для обслуговування громадян, які перебувають на обліку в протезно-ортопедичному підприємстві, необхідно при собі мати паспорт та направлення, видане департаментом соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради. Для отримання направлення потрібно звернутися до департаменту та подати наступні документи:

1) Заяву про взяття на облік встановленого зразка.

2) Оригінал паспорта та копія паспорта (1,2 та прописка) - для дорослих, для дітей – свідоцтво про народження та його копія.

3) Оригінал ідентифікаційного коду та його копія.

4) Висновок МСЕК про встановлення інвалідності для осіб з інвалідністю, у разі, коли особа вперше звертається до департаменту соціальних питань та охорони здоров’я або змінюється група і причина інвалідності.

5) Індивідуальну програму реабілітації (для осіб з інвалідністю та дитини з інвалідністю) або висновок ЛКК (для інших осіб, осіб з інвалідністю, група інвалідності яких установлена до 1 січня 2007 року як безстрокова або строк дії якої не закінчився), яка містить показання для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації.

6) Довідку про реєстрацію з місця проживання для дітей, у тому числі дітей з інвалідністю, віком до 16 років.

7) Посвідчення пенсіонера або отримувача державної соціальної допомоги інвалідам з дитинства або дітям з інвалідністю.

Якщо звертається законний представник особи з інвалідністю, дитини з інвалідністю, іншої особи він подає разом із зазначеними документами  свій паспорт та документ, що підтверджує його повноваження законного представника.

Довідки за  телефоном 5-50-03

 

Источник: yu.mk

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты