Спорт | Южноукраинск, 22 Мая, 2018

Добрі новини з Болгарії та завершення відкритого турніру на Кубок УМСК з шашок у Южноукраїнську

Свежие новости: Добрі новини з Болгарії та завершення відкритого турніру на Кубок УМСК  з шашок у Южноукраїнську

Дуже приємна звістка прийшла з Кранєво ( Болгарія), де з 29 квітня по 08 травня  проходив Чемпіонат Європи з шашок-64 серед молоді до 27 років. Наш вихованець южноукраїнець міжнародний майстер В’ячеслав Новицький став бронзовим призером у швидкій грі, набравши однакову кількість очок з білорусом та литовцем і за додатковими показниками опинився на третьому місці. Це дійсно великий успіх для нашого шахово-шашкового клубу та для міста.

Про це повідомляє Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради.

А  19  травня 2018 року відбувся турнір з шашок на Кубок управління молоді, спорту та культури серед юнаків та дівчат, юних надій та чоловіків. Змагання проходили за коловою системою 7 турів, кожному учаснику давалось по 15 хвилин на партію (рапід) серед дітей, та 20 хвилин плюс 10 секунд за кожний зроблений хід серед дорослих.  

Перше  місце серед дорослих з 6 очками виборола кандидат у майстри спорту Світлана Савченко з Южноукраїнська,  серед юнаків та дівчат перемогла Поліна Павлова, серед юнаків до 15 років переміг Олійник Іван та серед юних надій кубок отримав Михайло Білоусов. 

Щиро вдячні за підтримку у проведенні турніру управління молоді спорту та культури, СК «Олімп» та ПК «Енергетик».  Сподіваємося, що цей турнір стане традиційним у нашому місті та принесе користь у  розвитку нашого виду спорту.

 

Також ви можете переглянути інші новини Южноукраїнська.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости