Политика | Южноукраинск, 21 Ноября, 2018

Дзюбенко знову зірвала сесію і взяла відпустку

Свежие новости: Дзюбенко знову зірвала сесію і взяла відпустку

Сьогодні о 10.00 депутати Южноукраїнської міської ради планували провести позапланову 43-ю сесію, на якій мали б розглянути питання про дострокове припинення повноважень Людмили Дзюбенко. 

Відповідне рішення було прийнято 19 листопада комісією з питань законності. Відділам апарату міської ради доручили забезпечити належне проведення пленарного засідання. Однак у вказаний час двері сесійної зали були зачинені, тож депутати чекали на вулиці.

Читайте также: Болезнь Дзюбенко – не больше чем испуг. Депутаты подозревают секретаря горсовета в симуляции

Трохи згодом Євген Квасневський повідомив, що за його інформацією Дзюбенко вийшла у відпустку до 6 грудня. Також у раптовій відпустці опинилися і працівники апарату, відповідальні за проведення сесії. Таким чином Дзюбенко знову зірвала пленарне засідання.

Читайте также: После бегства секретаря горсовета южноукраинские депутаты возложили её обязанности на своего коллегу Палия

Обурені депутати вирішили обговорити ситуацію на комісії з питань законності, оскільки було грубо порушено їхні права. Також складаються акти про зрив сесії. 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости