Политика | 3 Сентября, 2018

Ерік Григорян допоміг родині загиблого героя Олега Бабкевича

Свежие новости: Ерік Григорян допоміг родині загиблого героя Олега Бабкевича

Збір в школу завжди становить складнощі для батьків. Особливо, якщо сім'я залишилася без годувальника. Труднощі в цьому році виникли і у Олени Бабкевич з Олександрівки Вознесенського району.

Чотири роки тому, напередодні Дня Незалежності 23 серпня 2014 року, на Сході України в Амбросіївці Донецької області загинув її чоловік Олег Бабкевич. Осиротіла сім'я, в якій залишились дружина та троє дітей. Хто міг тоді, допоміг їм пережити страшне горе. Не залишився осторонь і Ерік Григорян, який на той час був депутатом Миколаївської облради. Він надав матеріальну допомогу і запевнив, що не залишить цю сім'ю в будь-яких життєвих ситуаціях.

Свої обіцянки він підтвердив - допоміг в цьому році придбати необхідні для школи речі і канцтовари для сина загиблого воїна.

«Ми не можемо повернути дітям батька, а дружині чоловіка. Але наш обов'язок - хоч в чомусь замінити загиблого Олега. Матеріальна допомога - це той мізер, що ми можемо дати дітям загиблого за країну героя. На жаль, про такі сім'ї, зазвичай, згадують тільки у свята або річниці. А ми їм потрібні кожен день! Кожен день селищна рада і представники влади повинні цікавитися потребами сімей учасників АТО, кожен день вони повинні вирішувати їх проблеми, запитувати в них, що їм потрібно. Ніхто цього не робить... Як же ми будемо виховувати підростаюче покоління, якщо не цінуємо значимість таких подвигів, значимість того, що немає з нами людини, яка віддала життя в мирний час, щоб ми жили у своїй країні. Ми не звертаємо увагу на такі речі, проходимо повз, тому що вбивство наших хлопців на Сході вже стає чимось буденним, звичайним. Ми забуваємо, що зобов'язані їм, зобов'язані їх дружинам, зобов'язані їх дітям. Я не хочу бути байдужим до таких речей, і буду надалі допомагати родині Олега Бабкевича. І хочу, щоб це робила також місцева влада, можновладці», - висловився Ерік Григорян.

Нагадаємо, Указом Президента України № 754/2014 від 6 жовтня 2014 р. "за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України", Олега Бабкевича  було нагороджено орденом «За мужність» III ступенів (посмертно).

Для тих, хто не залишається байдужим до проблем сімей загиблих воїнів АТО, надаємо реквізити банківської карти Олени Бабкевич:

Номер картки 4149 4978 6311 1706 Бабкевич Олена.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости