Политика | 14 Октября, 2018

Ерік Григорян привітав з потрійним святом

Свежие новости: Ерік Григорян привітав з потрійним святом

Сьогодні в Україні відзначається День Захисника України. Також цього дня святкують День Українського Козацтва та Покрову Пресвятої Богородиці.

З нагоди потрійного свята свої поздоровлення висловив депутат Южноукраїнської міської ради Ерік Григорян. 

День захисника України - це свято мужності й самовідданості, якими наділені справжні воїни, що боронять нашу землю.

Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, відвагу і професіоналізм справі захисту нашої держави.

З нагоди свята вітаю усіх, хто носить високе звання Захисника України! Надсилаю щирі вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів.

А ще хочу відзначити козацькі формування, які сьогодні відроджують славетні традиції українських лицарів і так само, як колись запорожці, захищають Україну від підступних ворогів.

Покрова Пресвятої Богородиці – це символ духовного захисту. Тож нехай у це потрійне свято вона пошле всім міцного здоров'я, добра, щастя, миру і злагоди, - написав Ерік Григорян на своїй сторінці у Facebook.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости