Политика | Николаев, 16 Ноября, 2018

Євген Шевченко взяв участь у нараді щодо актуальних питань реформування медицини

Свежие новости: Євген Шевченко взяв участь у нараді щодо актуальних питань реформування медицини

Заступник голови Миколаївської ОДА Євген Шевченко взяв участь у нараді під головуванням Прем’єр-Міністра України Володимира Гройсмана щодо актуальних питань реформування медицини.

Про це заступник голови ОДА повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

«Сьогодні у Вінниці під головуванням Прем’єр Міністра України Володимира Гройсмана обговорювали актуальні питання реформування медицини. Головний меседж – якість медицини має змінитися. Спільно крокуємо до мети. Вже у найближчий час розпочнеться реалізація чергових етапів медичної реформи», - відзначив Євген Шевченко.

Заступник голови також висловив сподівання на вчасне ухвалення Державного бюджету на 2019 рік, адже згідно проекту фінансування галузі охорони здоров’я на загальнодержавному рівні збільшено на 15 млрд грн порівняно з поточним роком.

«Ці кошти підуть на продовження реформи на первинному рівні, реформування системи екстреної медицини та подальшу розбудову мережі кардіоцентрів», - наголосив він.

Євген Шевченко додав, що на нараді також обговорили питання вакцинації.

«Країна більш ніж на 100% забезпечена необхідними препаратами. Закликаю жителів Миколаївщини відкинути «забубони» і не зволікати. Вакцинація рятує життя», - резюмував він.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты