Общество | Николаев, 21 Февраля, 2019

ФОТО: Співробітники аварійно-рятувального загону провели екскурсію для підлітків

Свежие новости: ФОТО: Співробітники аварійно-рятувального загону провели екскурсію для підлітків

20 лютого до аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області на екскурсію завітали учні загальноосвітньої школи №61.

Знайомство з професією вогнеборця розпочалось з демонстрації спеціальної техніки частини, оснащення, які базуються на її території. Пожежні та спеціальні автомобілі, катер на повітряних подушках та аероглісер зацікавили кожного з присутніх. Співробітники загону розповіли про завдання, які виконують фахівці ДСНС за різними напрямками діяльності. Особливо цікавою стала бесіда із піротехніками щодо небезпечних знахідок, оснащення, яке вони використовують при обстеженні територій  задля пошуку вибухонебезпечних предметів.

Підлітки відвідали теплодимокамеру та смугу психологічної підготовки. Тренувальна база рятувальників вразила юнаків та дівчат своєю реалістичністю. Театральний дим, звукові, світлові ефекти та вогонь підсили сприняття інформації й надовго закарбуються у їх пам’яті.

DSC_0091.JPG

DSC_0144.JPG DSC_0187.JPG

DSC_0202.JPG DSC_0206.JPG

DSC_0236.JPG DSC_0274.JPG

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости