Политика | Еланец, 26 Февраля, 2018

Глава Еланецкой РГА Елена Посашкова публично отчиталась о проделанной работе в 2017 году

Свежие новости: Глава Еланецкой РГА Елена Посашкова публично отчиталась о проделанной работе в 2017 году

Як було анонсовано ще минулого тижня, сьогодні, 23 лютого, голова Єланецької райдержадміністрації Олена Посашкова публічно відзвітувала перед громадою району про роботу у 2017 році.

Захід відбувся у залі засідань районної ради за участю голови районної ради В. Богданцева, представників структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради, селищного, сільських голів, депутатів, керівників підприємств, організацій, установ району, представників районних організацій політичних партій та громадських і профспілкових організацій .

Аналізуючи підсумки роботи за рік, Олена Посашкова проінформувала про напрями діяльності райдержадміністрації в розрізі галузей. Зокрема зазначила, що завдання по наповненню бюджетів всіх рівнів вдалося виконати на 114,3 %, а за результатами роботи утворених в райдержадміністрації комісій з земельних питань , відшкодування збитків та з питань наповнення місцевих бюджетів додаткові надходження до місцевих бюджетів району склали 253,4 тис. грн. 

Протягом 2017 року вирішувались питання придбання комп’ютерної, побутової техніки, меблів, інтерактивних засобів, медичного обладнання для закладів освіти та охорони здоров’я на загальну суму 557,9 тис. грн., на придбання житла для лікарів-інтернів за рахунок субвенцій від сільських рад використано 171,0 тис. грн., на придбання соціального житла (2-х квартир) для дітей - сиріт за рахунок субвенції з державного бюджету направлено 600,0 тис. грн., на капітальний ремонт ЦКД «Зоря» - 80,3 тис. грн., на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт будівлі Єланецької гуманітарної гімназії за адресою смт Єланець Миколаївської області, вул. Паркова (Горького), 25» - 89,8 тис. грн. 


Протягом 2017 року забезпечено надання пільг та компенсацій населенню на загальну суму 1633,556 тис. грн., за рахунок коштів районного бюджету надано пільги населенню на загальну суму 58,124 тис.грн. 

Знаковою і важливою подією стало відкриття у вересні 2017 року Єланецької дитячо – юнацької спортивної школи з відділеннями баскетболу, футболу, волейболу та настільного тенісу, в якій займається 240 учнів. Зупинилась на досягненнях освітянської, медичної галузі та соціального захисту населення.

Проаналізувала і найболючіші проблеми, які хвилюють населення району – це стан ремонту доріг, водозабезпечення, реалізація інвестиційних проектів та створення нових робочих місць. Окремо зупинилась на необхідності забезпечення виконання Закону України «Про добровільне об`єднання територіальних громад», при втіленні якого громадам перейдуть повноваження від державних органів влади і вони зможуть самостійно вирішувати питання розвитку своїх територій.

Як зазначила голова райдержадміністрації, основним стратегічним напрямком діяльності райдержадміністрації на 2018 рік залишається збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів, залучення інвестицій в економіку району, розвиток інфраструктури населених пунктів району, покращення матеріально-технічної бази установ та створення комфортних умов проживання для населення району. 


А основним шляхом досягнення успіху, на думку Олени Посашкової, є ефективна співпраця та тісна взаємодія всіх гілок влади навколо спільних проблем та інтересів. Олена Миколаївна подякувала голові районної ради В. Богданцеву, депутатам районної, місцевих рад, селищному та сільським головам, керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації та керівникам підприємств, установ, усій громаді за співпрацю в реалізації як загальнодержавних, так і прийнятих районних програм. 

Олена Миколаївна твердо переконана, що в цей непростий для держави час нам всім потрібно об'єднати зусилля, працювати разом, а конкурувати лише добрими справами.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты