Культура | Вознесенск, 10 Февраля, 2018

«Громада на мільйон» 3-й випуск 11 лютого о 9.50 на «1+1»

Свежие новости: «Громада на мільйон» 3-й випуск 11 лютого о 9.50 на «1+1» «Громада на мільйон» 3-й випуск 11 лютого о 9.50 на «1+1»

Завтра, у неділю, 11 лютого о 9.50 телеглядачі «1+1» побачать третiй випуск соціального бізнесово-розважального проекту «Громада на мільйон».

У ньому об'єднані територіальні громади України змагатимуться за інвестиції, створюючи проекти для поліпшення життя українців.

Миколаївщину представляє Бузька ОТГ.

У новому випуску п’ять об’єднаних територіальних громад-учасниць створюватимуть власний унікальний продукт, щоб представити його на ярмарці у Києві. Таким чином, громади мають довести самим собі та іншим українцям, що прості жителі містечок та сіл можуть створювати власний бізнес, а кожен регіон України має свої особливі багатства.

На виконання непростого завдання інвестор та ведуча Ірина Озимок дала громадам лише 60 годин. За цей час учасникам необхідно не тільки визначити, який унікальний продукт можна виробляти ресурсами громади, але і створити його та презентувати перед ведучими проекту Іриною Озимок та Дмитром Огньовим. Особливої складності завданню додає те, що свій продукт вони мають продати якомога більшій кількості покупців.

Хто залишить проект, а хто продовжить перегони за мільйон - дивіться у новому випуску проекту Громада на мільйон у неділю о 9.50 на 1+1.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости