Политика | Очаков, 3 Октября, 2017

Губернатор Савченко о строительстве базы амерканцами в Очакове: «Мы выиграем бой без выхода на ринг...»

Свежие новости: Губернатор Савченко о строительстве базы амерканцами в Очакове: «Мы выиграем бой без выхода на ринг...»

Глава Николаевской ОГА Алексей Савченко в интервью изданию «Апостроф» рассказал, чем важна военная база, которая строится в Очакове при поддержке американцев.

В первую очередь, по словам губернатора, это признание Украины как партнера.

«Чому ще важлива поява такого об’єкту? Це дасть можливість обмінюватися досвідом з американцями і взагалі підніме наш рейтинг, рівень бойової підготовки наших хлопців. Хоча наші хлопці і так на висоті. Скажу так: багатьом країнам було б дуже непереливки, якби ми у них взялися відпрацьовувати ті методи, ті можливості та той досвід, який здобули на реальному фронті. Бо багато хто вже пройшов реальні бойові дії і багато що розуміє. Сподіваюсь, це піде нашій державі лише на користь», - сказал Савченко.

Относительно реакции России на строительство базы в Очакове, глава ОГА отметил, что таким образом страна-агрессор болезненно реагирует на любую победу Украины.

«Знаєте, ми не перекидаємо стільки ракет, скільки є у Російської Федерації. І ми це розуміємо. Радянський Союз же так побудований був, що все звозилося до Московії, а не з Московії розвозилося у союзні республіки. Фактично весь Союз працював на Москву. І якщо Росія вирішить просто закидати нас снарядами – ми навряд чи зможемо протиставити їй щось співмірне. Просто тому, що у них більше і снарядів, і людей, які можуть їх закидати. Тому кількістю ми не візьмемо».

«Але досвід показав, що ми можемо відповідати. Тому я сподіваюсь, що це не просто істерика або свідчення, що вони чогось бояться. Це якраз свідчить про те, що будівництво бази в Очакові росіяни сприймають як нашу перемогу. Ми виграємо бій, не входячи в ринг – ось як би я це назвав», - сказал губернатор.

Напомним, ранее сообщалось, что в Очакове строительные части американских ВМС в рамках программы по оказанию военной помощи работают на строительстве Центра оперативного управления флотом ВМС Украины.

 

Источник: svidok.info

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости