Политика | Николаев, 1 Марта, 2019

Ігор Бриченко: Рада розблокувала виплати зарплат медикам та освітянам із 10 областей

Свежие новости: Ігор Бриченко: Рада розблокувала виплати зарплат медикам та освітянам із 10 областей

Законопроект № 9476, який розблоковує виплати заробітних плат для освітян та медиків на територіях, де минулого року вводився воєнний стан – підтримано 227 голосами.

"У минулому році ми створили прецедент, через який освітяни та медики, які працюють в новостворених громадах, перші вибори в яких були скасовані, майже 2 місяці не отримували зарплати в повному обсязі. Вони стали заручниками цієї ситуації, а це живі люди, не роботи, в них родини, які треба годувати та лікувати", - написав народний депутат з Миколаївщини Ігор Бриченко на своїй сторінці у Facebook.

"Розуміючи всю відповідальність за це, народні депутати України проголосували за зміни до Бюджету України. Звісно, хотілося б щоб проголосували всі 422 народні обранці, але зараз виборці можуть реально поглянути на тих, кого дійсно турбують питання українців", - зауважив представник "Народного фронту".

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты