Политика | Южноукраинск, 18 Июля, 2018

Жертва виявилася кривдником – Ерік Григорян звернувся до поліції із заявою про вчинення злочину директором фірми, яка орендує «Критий ринок»

Свежие новости: Жертва виявилася кривдником – Ерік Григорян звернувся до поліції із заявою про вчинення злочину директором фірми, яка орендує «Критий ринок»

Депутат Южноукраїнської міської ради Ерік Григорян повідомив поліцію про вчинення злочину директором ТОВ «Гранд Інвест Сервіс» Романом Довгаленком.

Нагадаємо, ТОВ «Гранд Інвест Сервіс», отримавши в оренду комунальне підприємство «Критий ринок», зобов’язалося вкласти 15 млн грн, однак не виконує умови інвестиційного договору. На підставі цього депутат Южноукраїнської міської ради Ерік Григорян підготував проект рішення про розірвання угоди. У відповідь на це «інвестор» поскаржився до поліції.

Пан Довгаленко показав себе вовком в овечій шкурі, звинувативши Еріка Григоряна у втручанні в господарську діяльність. Такі дії директора ТОВ «Гранд Інвест Сервіс» містять ознаки злочину, передбаченого ст.383 Кримінального кодексу України – «Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину». Оскільки «інвестор» не лише свідомо ввів правоохоронців в оману, а ще й з корисливих мотивів приписав Григоряну скоєння серйозного правопорушення, його дії кваліфікуються частиною 2 вищезазначеної статті. Це карається обмеженням або позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

Заяву до поліції Григорян підкріпив копією протоколу круглого столу з підприємцями та відеозаписом, які ще вщент спростовують всі обвинувачення Довгаленка.

Нагадаємо, раніше Ерік Григорян прокоментував «Маю право» звинувачення на свою адресу. З приводу цього питання також висловилися екс-мери Андрій Стулін і Євген Квасневський, депутат міськради Олександр Палій, колишній депутат міськради Микола Сімченко, а також голова спілки підприємців Сергій Пелюх.

Читайте також: Инвестиции или переход в частные руки? Что ждёт «Южноукраинский Крытый рынок» в будущем?

Член депутатской комиссии по законности отказалась комментировать ситуацию по «Крытому рынку»

Рішучий крок - Григорян підготував проект рішення міської ради про розірвання інвестиційного договору по "Критому ринку"

Підприємці звернулися до депутата Григоряна, щоб ініціювати розірвання інвестиційного договору по «Критому ринку»

Депутат Григорян вимагає проведення «круглого столу» по «Критому ринку»

Підприємці «Южноукраїнського критого ринку» звернулися до депутата Григоряна за допомогою

«Южноукраинск раздаётся по кусочкам так называемым «инвесторам», - депутат горсовета Григорян по поводу инвестиционных проектов

Как и в случае с Григоряном, инвестор «Крытого рынка» грозится написать заявления в полицию на предпринимателей за участие в круглом столе

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости