Общество | Вознесенск, 5 Октября, 2018

Жителі сіл Новогригорівка та Раково мають відчути значні покращення у результаті приєднання до міста

Свежие новости: Жителі сіл Новогригорівка та Раково мають відчути значні покращення у результаті приєднання до міста

4 жовтня під головуванням міського голови Віталія Лукова відбулася чергова робоча нарада щодо впровадження «Картки вознесенця». Цього разу мова йшла виключно про приєднану частину ОТГ – села Новогригригорівка та Раково.

Очільник територіальної громади наголосив на тому, що селяни мають якнайшвидше отримати «картки» задля покращення медичних послуг у сільській амбулаторії, надання знижок у маршрутних таксі та міських магазинах. Розробник «Картки вознесенця» Андрій Жуков запевнив присутніх - дані про селян вже занесено до існуючої бази даних, але потрібен час для перевірки та внесення необхідних змін до них. Робоче місце лікаря у сільській амбулаторії майже обладнано. Залишилося лиш придбати зчитуючий пристрій для карток та під’єднати систему до загальноміської. Щодо транспорту – сільські пенсіонери за віком та інші пільгові категорії населення з 14 жовтня матимуть змогу пересуватися по місту по «Картці вознесенця» зі знижкою (вартість проїзду становитиме 3 гривні). Виконувач обов’язків старости Людмила Цоня зауважила, що кількість талонів, які видаються пільговим категоріям селян щомісяця, для проїзду від села до міста й назад, залишаються незмінними.

10 жовтня за ініціативи Віталія Лукова плануються збори в селах Новогригорівка та Раково для того, аби передати «Картки вознесенця» Людмилі Цоні та розповісти селянам про можливості «картки». Крім того, радісною новиною для жителів сіл Новогригорівки та Раково має стати проходження завершального етапу у програмі «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за фінансового сприяння USAID (United States Agency for International Development). Адже 30 серпня на загальних зборах саме завдяки їхній активності шляхом колективного обговорення та індивідуального голосування, було обрано швидкий проект, який має бути реалізовано за кошти програми до кінця 2018 року – встановлення біля кожного домоволодіння індивідуального сміттєвого баку.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты