Общество | Южноукраинск, 1 Июня, 2018

«Калинонька» гостинно відчинила двері для учнів молодших класів

Свежие новости: «Калинонька» гостинно відчинила двері для учнів молодших класів «Калинонька» гостинно відчинила двері для учнів молодших класів

Сьогодні, 1 червня, Южноукраїнська загальноосвітня школа №4 гостинно зустріла дітей в оздоровчому таборі «Калинонька», повідомляє офіційний сайт Южноукраїнська.

Із щирими словами привітання до вихованців звернулася директор  табору Майстренко Світлана Іванівна.

Під час привітань слова подяки пролунали на адресу міського голови та депутатів міської ради за підтримку оздоровчого табору «Калинонька» та виділення необхідного фінансового ресурсу на його функціонування. Як і годиться, окрім гарних привітань і побажань, у цей день вихованці отримали солодощі (морозиво) від спонсора – Цоміна Олега Олександровича.

На святковому концерті дітей розважали вихованці естрадного гуртка «Ніка» під керівництвом Сидорченко Наталії Миколаївни з танцями «В ритмах Африки», «Вечір в Шанхаї» та «Український танок». Цього року в таборі будуть відпочивати 286 дітей з різних шкіл міста.

Діяльність табору побудована таким чином, щоб кожна дитина мала можливість відпочити після тривалого навчального року, а через різні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання, екскурсії, години  відпочинку та тематичні  заходи проявити себе в різноманітних напрямках.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты