Общество | Вознесенск, 24 Ноября, 2017

Керівник Вознесенської місцевої прокуратури Віталій Шевченко зустрівся з студентами спеціальності «Правознавство» Вознесенського коледжу МДАУ

Свежие новости: Керівник Вознесенської місцевої прокуратури Віталій Шевченко зустрівся з студентами спеціальності «Правознавство» Вознесенського коледжу МДАУ

 

Працівники прокуратури Миколаївщини продовжують започатковані керівництвом відомства зустрічі з учнівським та студентським активом регіону з метою  формування правової свідомості, прищеплення поваги до прав і свобод людини, забезпечення знання й виконання ними законів, підвищення рівня правової культури та попередження асоціальних проявів серед неповнолітніх.

Зокрема, 22 листопада 2017 року, керівник Вознесенської місцевої прокуратури Віталій Шевченко зустрівся з студентами спеціальності «Правознавство» Вознесенського коледжу Миколаївського державного аграрного університету.

Виступаючи перед майбутніми юристами, керівник місцевої прокуратури, ознайомив студентів із поняттями «прокуратура», «прокурор», розповів про основні функції прокурора у кримінальному провадженні та роль органів прокуратури в системі правоохоронних органів держави. 

Віталій Шевченко детально зупинився на особливостях та підставах кримінальної відповідальності неповнолітніх, захисту їх прав, попередивши студентів про наслідки кримінальних правопорушень та розповів, як уникнути втягнення у злочинну діяльність, що нерідко відбувається під негативним впливом дорослих співучасників злочинів. Також, керівник місцевої прокуратури ознайомив студентів щодо основних аспектів антикорупційної політики нашої держави, нормативно-правові акти, які регулюють основні напрямки боротьби із корупцією.

У ході бесіди акцентовано  увагу молоді на необхідності формування патріотичних, громадянських, моральних рис особистості, виховання поваги до закону, почуття власної гідності.

Молодь активно брала участь у спілкуванні, ставила запитання щодо роботи прокурорів та цікавилася, як правильно поводитися у певних життєвих ситуаціях. На всі питання були надані вичерпні відповіді.

«Сподіваюсь, що знання, які отримали слухачі під час зустрічі,  допоможуть їм стати відповідальними та правосвідомими громадянами», — підкреслив В.Шевченко.  На завершення зустрічі керівник прокуратури побажав студентам впевнено рухатись до здобуття необхідних знань.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

Источник: voznesenskonline.com.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты