Политика | 13 Июня, 2017

Керівника ГУ НП Полтавщини підозрюють у корупції

Свежие новости: Керівника ГУ НП Полтавщини підозрюють у корупції

У своїй декларації керівник Головного управління Нацполіції у Полтавській області Олег Бех подав неправдиву інформацію.

Начальника ГУ НП у Полтавській області Олега Беха підозрюють у здійсненні корупційних дій. Про це повідомила громадська рада при Національному агентстві з питань запобігання корупції.

Відповідно до електронної декларації посадовця, він проживає у Полтаві. Проте задекларовані ним об’єкти нерухомості знаходяться у Києві і перебувають у власності дружини.

 

Крім того, Бех не вказав вартість набуття квартири площею 158,02 кв. м і гаража площею 18 кв. м у Києві та земельної ділянки площею 19 700 кв. м у Нижній Дубечні Київської області. На ці факти звертали увагу, зокрема bihus.info, ІВ «Полтавщина» та «Останній Бастіон». Також ми писали про кришування керівництвом ГУ НП і прокуратурою Полтавщини незаконного видобутку надр і крадіжок газового конденсату з магістаральних конденсатопроводів в особливо великих розмірах.

Ці дії передбачені ст. 45 та 46 Закону України «Про запобігання корупції», ст. 172-6 (порушення вимог фінансового контролю) Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу України. Відповідальність, передбачена за ці правопорушення — штраф, позбавлення волі. 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты