Общество | 6 Декабря, 2018

«Київгаз» опублікував нові тарифи на газ для жителів столиці

Свежие новости: «Київгаз» опублікував нові тарифи на газ для жителів столиці

Компанія «Київгаз» на своєму офіційному сайті опублікувала нові тарифи на «блакитне паливо» для мешканців столиці.

Починаючи з листопада нинішнього року тариф на газ для мешканців квартир, обладнаних газовими лічильниками і квартир без них складатиме 8,55 грн/куб. м.

У разі відсутності газових лічильників норма споживання газу в квартирі з гарячим водопостачанням та газовою плитою складе 3,3 куб. м на людину; без гарячого водопостачання — 5,4 куб. м; з плитою і газовим водонагрівачем — 10,5 куб. м на людину.

У компанії додали, що термін відсутності гарячої води (понад 6 годин на добу, якщо цілодобове водопостачання, або понад 30% від загального часу подачі води по добовому графіку) має фіксуватися у двосторонньому акті. Його підписують теплопостачальна компанія і постачальник газу. Документ стане підставою для перерахунку населенню плати за гарячу воду і газ.

Після цього постачальник газу після закінчення півріччя направить абоненту перерахунок за спожитий газ у період, коли гаряча вода була відсутня.

  • Кабінет міністрів підвищив з 1 листопада ціну на газ для населення на 23,5% у межах співпраці з Міжнародним валютним фондом (МВФ).
  • У листопаді Верховний суд дійшов висновку, що облгази повинні встановлювати лічильники природного газу для населення за власний рахунок.

Источник: thebabel.com.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты