Общество | Южноукраинск, 5 Января, 2019

Колектив ЮУАЕС втілив у життя мрії дітей, які проживають в Центрі соціальної реабілітації

Свежие новости: Колектив ЮУАЕС втілив у життя мрії дітей, які проживають в Центрі соціальної реабілітації

Напередодні Нового року колектив Южно-Українського енергокомплексу втілив у життя мрії 48 вихованців комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» (КЗ ЦСПРД), передавши кожному іменні подарунки. Урочисте вручення пройшло 30 грудня в Палаці культури атомної станції. Для дітей підготовили розважальну програму за участі казкових персонажів і солодкий стіл. Захід відбувся в рамках благодійної акції «Здійсни мрію», організованої працівниками ВП ЮУАЕС.

У грудні вихованці Центру - діти віком від 3 до 16 років, які потрапили в складні життєві обставини, - написали Діду Морозу листи зі своїми побажаннями, а южно-українські атомники придбали саме ті подарунки, про які вони мріяли. Дітвора просила іграшки, ляльки, флеш-накопичувачі, колонки, навушники тощо. Одна з вихованок Соцготелю в своєму проханні новорічному чарівникові клопотала про святкову сукню.

«Акцію «Здійсни мрію» ми проводимо другий рік поспіль. І потрібно бачити очі дітей, коли вони отримують те, про що давно мріяли, - зазначає голова профспілкового комітету ВП ЮУАЕС Сергій Снітков.

- Я вдячний трудовому колективу Южно-Українського енергокомплексу, який подарував дітворі радість і віру в казку».

Висловлюючи вдячність южно-українським енергетикам, директор Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Ярослава Мельник упевнена, що немає нічого кращого за щасливі очі її підопічних.

«Дуже довго ми не знали про що вони просили в листах - свої бажання діти тримали в таємниці. Проте я точно знаю, що сьогодні одне з бажань кожної дитини збулося. Без допомоги працівників Южно-Українського енергокомплексу цього б ніколи не сталося».

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты