Спорт | Южноукраинск, 12 Апреля, 2017

"Кубок Южно-Української АЕС" у танцювальному спорті буде розіграно в кінці квітня

Свежие новости:

У танцювальній залі Палацу культури «Енергетик» Южно-Українського енергокомплексу 29 квітня пройдуть Всеукраїнські рейтингові та класифікаційні змагання з танцювального спорту «Кубок Южно-Української АЕС-2017». Паралельно буде розіграно Кубок України в категорії «ювенали2» (вікова категорія 10-11 років). Головні спонсори змагань з танцювального спорту - адміністрація та профспілковий комітет енергокомплексу на Південному Бузі. 

Незмінний організатор турніру - народний ансамбль бально-спортивного танцю «Вдохновение». Три десятиліття працює він на базі Палацу культури «Енергетик» ВП ЮУАЕС. Вихованці ансамблю добре знані не лише в Україні, а й далеко за її межами. На їхньому рахунку чимало перемог та призових місць на всеукраїнських і міжнародних танцювальних змаганнях.

Насолодитися святом грації та пластики городян і гостей Южноукраїнська Палац Культури «Енергетик» запрошує 29 квітня. Турнірні змагання складатимуться з чотирьох відділень. Початок першого о 10.00, другого - о 12.30, третього та четвертого - о 15.00 та 19.00 відповідно. Квитки можна придбати у касі ПК «Енергетик».

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости