Общество | Южноукраинск, 26 Июня, 2017

Лекція для відпочиваючих відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг

Свежие новости: Лекція для відпочиваючих відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг

Для організації дозвілля відпочиваючих відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» разом  з директором комунального закладу «Міська бібліотека для дорослих» Ларисою Соломічевою 22.06.2017 року було проведено лекцію на тему: «Огляд сучасної історичної літератури».

Дуже цікаво працівники бібліотеки ознайомили відпочиваючих про українське козацтво та їх історією. Усі присутні були задоволені від почутої інформації.

Після зустрічі підводячи підсумки, з’ясувалося, що завдяки читанню книг розвивається пам'ять, свого роду проходить реабілітація, особливо після інфарктів, інсультів. Тому слухачі запевнили бібліотекарів, що за цікавою літературою будуть приходити часто та із задоволенням.

Відпочиваючі  відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг побажали і надалі проводити такі зустрічі. Спілкування та пізнання чогось нового це дуже цікаво!.

Дані зустрічі плануються проводитися регулярно для відвідувачів відділення.

 

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости