Общество | Вознесенск, 3 Октября, 2017

Лідером доброчесності серед 13 міст обласного значення є м. Вознесенськ

Свежие новости: Лідером доброчесності серед 13 міст обласного значення є м. Вознесенськ

«Фонд розвитку міста Миколаєва» (далі ФРММ) спільно з виконавчим комітетом Вознесенської міської ради за підтримки Посольства Великої Британії в Україні з травня 2017 р. реалізують проект «Ефективні та доброчесні місцеві бюджети у 5-ти областях півдня та сходу України».

В рамках проекту протягом травня – вересня 2017р. експертами ФРММ проведено громадській аудит (первинне діагностування) оцінки рівня доброчесності, запровадження ПЦМ у бюджеті 2017 р. та прогнозної ефективності використання бюджетних коштів для вознесенської і миколаївської міських громади, м. Миколаєва; міської Баштанської і селищної Воскресенської ОТГ та 20 місцевих громад Херсонської, Одеської, Дніпропетровської, Луганської області.

Лідером доброчесності серед 13 міст обласного значення є м. Вознесенськ (74,12 з 125 балів). А м. Миколаїв отримав третє місце (55,51 з 125 балів).

Таким чином, визначено індекси доброчесності, відкритості, прозорості місцевого бюджетного процесу а також прогнозну оцінку ефективності використання бюджетних коштів громади з відповідними рекомендаціями.

Запрошуємо 10 жовтня о 10.00 на робочу зустріч у велику залу Виконавчого комітету Вознесенської міської ради представників головних розпорядників бюджетних коштів, депутатів міської ради та громадськість, на якій буде презентовано результати громадського аудиту та напрацьовано відповідний план дій з вирішення викликів бюджетного процесу.

Виконавчий комітет

Вознесенської міської ради

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости