Политика | Снигиревка, 22 Апреля, 2018

Лише після початку кримінального провадження окремі депутати місцевих рад Снігурівського району подали декларації

Свежие новости: Лише після початку кримінального провадження окремі депутати місцевих рад Снігурівського району подали декларації

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури, органами прокуратури Миколаївської області вживаються заходи щодо притягнення до відповідальності суб’єктів декларування за неподання обов’язкових щорічних декларацій.

Так, у минулому році Снігурівським відділом Баштанської місцевої прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом умисного неподання окремими депутатами місцевих рад декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік (ст. 366-1 КК України).

Під час досудового розслідування вказані депутати подали декларацію, кримінальне провадження щодо них було закрито та за матеріалами прокуратури працівниками Управління захисту економіки Нацполіції в області складені 4 протоколи за вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч.1 ст.172-6 КУпАП.

За результатами розгляду протоколів зазначених суб'єктів декларування судом визнано винними у вчиненні правопорушень та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 850 грн. кожному.

Довідково: відповідно до ст. 366-1 Кримінального кодексу України за умисне неподання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачено покарання у вигляді штрафу від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавленням волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты