Политика | Николаев, 30 Ноября, 2018

Ми згуртовані і здатні захистити нашу державу, - голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко

Свежие новости: Ми згуртовані і здатні захистити нашу державу, - голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко

У Миколаєві біля меморіалу “Струни памяті” військовослужбовці гарнізону, представники влади та громадськості під супровід Маршу Нової армії провели патріотичну акцію #Ми_захистимо - на підтримку військовополонених та військовослужбовців, які виконують завдання по захисту України в умовах воєнного стану. 

Організатори закликають підтримати флешмоб і у інших областях, а також зазначають, що головна мета акції - показати, що українське воїнство, Збройні Сили та звичайні жителі не зрікаються і не відмовляються від своїх військовослужбовців, які за різних причин потрапили в полон:

“Мова в данному випадку йде про всіх військовополонених та цивільних, котрі за ці роки потрапили в полон до агресора і досі утримуються на його території. Ми відкрито показуємо, що ми не забуваємо про цих людей, і що ми завжди готові стати на захист територіальної цілісності України. Сподіваємось, що своєрідний флешмоб під назвою #Ми_захистимо підтримають всі області та всі вйськовослужбовці України”. 

Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко, який також виступив одним з ініціаторів акції, наголосив, що миколаївська громада та військові засуджують акт прямої агресії Російської Федерації, що стався 25 листопада у Керчінській протоці.

“Україна ніколи не вела загарбницької війни - ми мусили завжди відстоювати свою цілісність. Сьогодні ми згадуємо і молимось за всіх полонених, наших військових, активістів, справжніх побратимів. Ваші імена та прізвища завжди в серці кожного українця, кожного воїна. Зараз ми стоїмо на порозі Української Соборної Самостійної Держави і розуміємо, що в нашому єднанні наша сила. Ми згуртовані, ми здатні захистити нашу державу і зможемо надати чітку відсіч ворогу”, - прокоментував Олексій Савченко. 

Источник: mk.gov.ua

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости