Спорт | Николаев, 21 Февраля, 2019

Миколаївець Олександр Абраменко здобув чергову перемогу на Чемпіонаті України з фрістайлу

Свежие новости: Миколаївець Олександр Абраменко здобув чергову перемогу на Чемпіонаті України з фрістайлу

Миколаївський фристаліст, Олімпійський чемпіон Олександр Абраменко здобув чергову професійну перемогу у Чемпіонаті України з фрістайлу в дисципліні лижна акробатика.

Перше місце серед дорослих Олександр Абраменко посів на Чемпіонаті, що проходив із 15 до 18 лютого на базі ГК "Буковель".

Захід об’єднав спортсменів різних вікових категорій із Миколаївської, Рівненської та Закарпатської областей.

«Приємно, що Чемпіонат України минув за участі Олімпійського чемпіона, віце-чемпіона світу Олександра Абраменка, а також спортсменки збірної команди Анастасії Новосад. Досвідчені спортсмени - яскравий приклад наслідування для юних акробатів! Чемпіонат України важливих для спортивної спільноти, перш за все, тим, що за його результатами обиратимуть спортсменів до збірної команди України. Тож, Чемпіонат України - своєрідний трамплін для майбутніх досягнень», - відзначають у Ski Federation of Ukraine.

Довідково: Олександр Абраменко закінчив Миколаївський національний університет суднобудування ім. Адмірала Макарова. Почав тренуватись ще у 10 років, перший стрибок виконав у 12. Посів друге місце на етапі Кубка світу в Лейк-Плесіді. У загальному заліку Кубка світу — на шостому місці. До речі,  спортсмен – перший в Україні переможець Кубка світу в лижній акробатиці. У 2016 році він виграв Кришталевий глобус Кубка світу в лижній акробатиці. Брав участь у чотирьох Олімпіадах: у Пхенчхані (1 місце), Ванкувері (27), Турині (24) та Сочі (6).

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости