Политика | Николаев, 16 Мая, 2018

Миколаївщині виділено більш ніж 43 млн грн субвенції державного бюджету для будівництва дитячих будинків сімейного типу та придбання соціального житла для дітей-сиріт

Свежие новости: Миколаївщині виділено більш ніж 43 млн грн субвенції державного бюджету для будівництва дитячих будинків сімейного типу та придбання соціального житла для дітей-сиріт

Миколаївщині виділено більш ніж 43 млн грн субвенції державного бюджету для будівництва дитячих будинків сімейного типу та придбання соціального житла для дітей-сиріт. З них - 21 буде спрямовано на придбання дитячих будинків сімейного типу, 22 – на соціально житло. Про це стало відомо у ході робочої наради під керівництвом заступника голови Миколаївської ОДА Євгена Шевченка у середу, 16 травня.

Наразі в місті Миколаєві вже є 6 сімей, які після всіх перевірок зможуть отримати житло для облаштування ДБСТ. Попередньо є і 6 будинків у достатньо хорошому стані. Варіант придбання такого житла розглядається і в Снігурівському районі. На Вознесенщині заплановане будівництво ДБСТ, міська рада вже виділила земельну ділянку. 

«Що стосується такого житла у Миколаєві - сподіваємося на підтримку міської ради у питаннях їх подальшого облаштування. Площа будинків складатиме близько 180 кв.м. У них орієнтовно проживатиме 10 дітей», - розповів Євген Шевченко.

Заступник голови ОДА зазначив: «Щодо придбання квартир для дітей сиріт – райони вже готують свої пропозиції стосовно їх кількісної необхідності та обґрунтованості. Квартири будуть придбані згідно черги».

До кінця травня вже буде визначено перелік членів комісії, які особисто матимуть змогу перевірити усі житлові об’єкти. 

«Наша мета – максимально відійти від інтернатних установ та створити належні умови для виховання дітей у сім’ях», - наголосив Євген Шевченко. 

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты