Спорт | Николаев, 14 Мая, 2019

Миколаївські спортсмени Кирило Баженов, Анатолій Єм та Богдан Пархомов - призери Чемпіонату України з боксу

Свежие новости: Миколаївські спортсмени Кирило Баженов, Анатолій Єм та Богдан Пархомов - призери Чемпіонату України з боксу

У неділю, 12 травня, в с. Шабо (Одеська область) відбувся Чемпіонат України з боксу серед школярів 2005-2006 рр. народження. У змаганнях взяли участь миколаївські спортсмени Кирило Баженов, Анатолій Єм та Богдан Пархомов.

У фіналі Кирило Баженов (вагова категорія до 44,5 кг) одноголосним рішенням суддів 5:0 здолав боксера з Київської області Марка Ломакіна, а Анатолій Єм (вагова категорія до 48 кг) з таким же рахунком переміг Юрія Дегтяренка з Волинської області.

В обох поєдинках переважала тактична боротьба і намагання спортсменів виконати настанови тренера, як часто і відбувається в фіналі, коли зустрічаються практично однакові по силам суперники. На радість, наші юні боксери змогли витримати психологічне навантаження, заслужено перемогти і завоювати звання Чемпіонів України!

Бронзовим призером цього чемпіонату у ваговій категорії до 80 кг став Богдан Пархомов.

Всі троє наших спортсменів тренуються на базі спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №6 (директор - ЗТУ Віктор Запорожець).

Кирило Баженов тренується під керівництвом ЗТУ Володимира Букалова, Анатолій Ем - під керівництвом тренера Леоніда Малькова (перший тренер - ЗТУ Олександр Трондін), а Богдана Пархомова тренують ЗТУ Олександр Трондін і Олексій Капацина.

Крім тренерів в кутку рингу нашим хлопцям секундував начальник управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради - ЗМС з боксу Олег Машкін.

 

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты