Общество | Вознесенск, 17 Июля, 2017

Міський голова ознайомився з роботою Вознесенського міськрайонного центру зайнятості

Свежие новости: Міський голова ознайомився з роботою Вознесенського міськрайонного центру зайнятості

14 липня відбулася робоча зустріч міського голови Лукова Віталія Дмитровича та керівника Вознесенського міськрайонного центру зайнятості Ларченко Ірини Володимирівни

У ході зустрічі Ірина Ларченко розповіла, що завдяки впровадженню в роботу Вознесенського міськрайонного центру зайнятості Антикризового регламенту та нових форм і підходів для покращення ситуації на ринку праці спостерігається позитивна динаміка у поверненні до продуктивної зайнятості шукачів роботи. Вже на сьогодні запроваджено: використання в роботі вакансій з усіх можливих джерел (під час особистих зустрічей з роботодавцями, в телефонному режимі, засобами електронної пошти, із офіційних сайтів установ, організацій, сайтів пошуку роботи); використання при підборі претендентів на вакантні посади, не лише бази зареєстрованих безробітних, але й інших ресурсів, електронної бази резюме шукачів роботи; відеорезюме та онлайн-співбесіди з роботодавцем.

Також сьогодні обговорились надзвичайно важливі питання пов’язаних із розширенням сфери застосування праці, створенням конкурентоспроможних робочих місць, збалансуванням попиту і пропозиції робочої сили з урахуванням пріоритетних напрямків розвитку економіки району, забезпечення легальної продуктивної зайнятості населення. І запорукою успіху у цьому є постійна співпраця служби зайнятості з органами влади, роботодавцями та соціальними партнерами.

Зустріч продовжилась знайомством міського голови з волонтером Корпусу Миру Едді Сайлосом, який проживатиме і працюватиме два роки у місті Вознесенськ. Волонтер в свою чергу розповів про свою роботу, яку він проводить у Вознесенському міськрайонному центрі зайнятості на протязі двох місяців. Це участь у проведенні літніх таборів на базі шкіл міста, проведення заходів (тренінги, семінари та бізнес–платформа) для роботодавців. Едді Сайлос вивчатиме українську мову, знайомитиметься з культурою України, набуватиме досвід роботи з питань зайнятості.

Нагадаємо, що Корпус Миру (США) працює в 120 країнах світу. Організація сприяє миру і дружбі між людьми різних національностей і культур – саме з цією метою добровольці Корпусу Миру певний час живуть і працюють між людьми різних національностей і культур.

Корпус Миру США в Україні було засновано у 1992 році, коли український Президент Леонід Кравчук та американський Президент Джордж Буш підписали двосторонню угоду про започаткування Корпусу Миру США в Україні. Відтоді Корпус Миру США в Україні співпрацював з багатьма прогресивними організаціями.

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты