Общество | 10 Декабря, 2018

На Київщині розпочалися масштабні тактико-спеціальні навчання підрозділів системи МВС України

Свежие новости: На Київщині розпочалися масштабні тактико-спеціальні навчання підрозділів системи МВС України

10 грудня на базі спеціальної та фізичної підготовки Національної академії внутрішніх справ, що на Київщині, відбулося урочисте відкриття масштабних тактико-спеціальних навчань підрозділів системи МВС України.

Участь у тренуваннях, які триватимуть упродовж 10-13 грудня, беруть усі центральні органи виконавчої влади та заклади освіти Міністерства внутрішніх справ. Загалом, більше однієї тисячі чоловік та понад 100 одиниць техніки.

Відкрив навчання Перший заступник очільника МВС Сергій Яровий. Він зазначив, що 2018 рік був важким для усіх підрозділів, які упродовж року виконували завдання по забезпеченню безпеки громадян.

Дуже багато було викликів, дуже багато було проведено роботи. Були і втрати. Але я пишаюся особовим складом, який щоденно мужньо виконує свою роботу. Ці навчання проводяться для того, щоб скоординувати, організувати взаємодію між всіма підрозділами МВС, те, чим ми щоденно з вами займаємося”, - сказав Сергій Яровий.

В свою чергу, Голова Держслужби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін зазначив, що завдання у підрозділів системи МВС різні, проте мета одна — забезпечити безпеку і захист громадян.

Ці навчання — своєрідний підсумок останніх трьох років нашої роботи, під час яких ми можемо відпрацювати усі питання, пов'язані із управлінням підрозділами, а також вдосконалити практичні навички”, - сказав Микола Чечоткін.

Так, у перший день тренувань учасники провели необхідні інструктажі, а також відпрацювали теоретичні заняття на теми “Основні законодавчі аспекти діяльності правоохоронних органів у зв'язку із проведенням місцевих та загальнодержавних виборів”, “Планування залучення сил та засобів. Особливості забезпечення публічного порядку та безпеки під час проведення передвиборної компанії та голосування”, “комунікація зі ЗМІ”, тощо.

Крім того, цього дня правоохоронці, рятувальники, нацгвардійці та прикордонники перевіряли роботу оперативних штабів за допомогою різноманітних ввідних зі сценаріями можливих загроз, а також налагоджували роботу 2-х зведених загонів.

Завершиться перший день навчань змаганням серед команд спецпідрозділів Нацполіції, Нацгвардії та Держприкордонслужби.

index2.jpg

1e4a6164.jpg

WhatsApp Image 2018-12-10 at 13.59.15.jpeg

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты